مزیت استفاده از وردپرس
رایگان
اولین و مهمترین مزیت سیستم مدیریت محتوای وردپرس این است که هر کسی میتواند به طور کاملاً رایگان از آن استفاده کند. در واقع شما برای استفاده و طراحی سایت با وردپرس نیاز ندارید به هیچ شرکت و برندی هزینه بپردازید، بلکه میتوانید به رایگان آن را دانلود کرده و استفادهاش کنید.
افزونههای زیاد
در حال حاضر بیشتر از 40 هزار افزونه برای وردپرس ساخته شده! در واقع هر کدام از این افزونهها قابلیتهای خاص خودش را دارد. مثلا افزونهای وجود دارد که اجازه میدهد به راحتی ظاهر سایتتان را بدون نیاز به کدنویسی، تغییر بدهید. یا افزونهای وجود دارد که باعث افزایش سرعت سایت میشود و همینطور افزونههایی برای بازاریابی بهتر و… . وجود تعداد زیادی از این پلاگینها دست شما را در بسیاری از قسمتهای طراحی سایت و جذب مخاطب با وردپرس باز میگذارد.
SEO-Friendly
سئو همان چیزی است که در آینده باید به کمکش از گوگل مخاطب جذب کنید. در واقع در فرآیند سئو یا بهینهسازی سایت، کاری میکنید که مخاطبان در نتایج جستجوی گوگل، وب سایت شما را مشاهده کرده و وارد آن شوند.
حالا نکته اینجاست که بعضی از سیستمهای مدیریت محتوای قدیمی به دلیل کدنویسی نامناسب کمی روی سئو سایت شما تأثیر منفی میگذاشتند. اما در مقابل وردپرس یک سیستم SEO-Friendly است و در حالت پیشفرض هیچ ضرری به سوی سایت وارد نمیکند.
قالبهای زیاد
قالب، همان ظاهر سایت وردپرسی است. در واقع همانطور که تعداد زیادی افزونه برای وردپرس ساخته شده، بیشتر از هزاران قالب هم در اختیار شما قرار دارد که میتوانید به کمکشان ظاهر دلخواهی برای سایتتان انتخاب کنید.
واکنشگرا
نسبت به دستگاه مخاطب، رایانه، تلفن همراه، تبلت و… بودنش، سایزشان تعبیر کرده تا به بهترین شکل ممکن در مقابل چشمان او قرار بگیرند. با توجه به اینکه چند سالی است آمار کاربران موبایلی از آمار مخاطبان رایانهای در حوزه وب بیشتر شده، اهمیت سایتهای واکنشگرا بسیار بالاست.
حالا یکی دیگر از مزیتهای وردپرس این است که اغلب قالبهای جدید آن واکنشگرا هستند و کاربران با هر دستگاه و تلفن همراه و رایانهای میتوانند تمامی بخشهای آن را به راحتی مشاهده کنند.
محبوب
راستش را بخواهید محبوبیت وردپرس خودش یکی دیگر از مزایای این سیستم مدیریت محتواست. در واقع به دلیل محبوبیت بالای این سیستم است که اگر به هر مشکلی حین کار با آن بخورید، راه حلی در مقابلتان وجود دارد.
مثلاً اگر حین نصب یک افزونه با مشکل فنی روبرو شوید، هم میتوانید به راحتی در سطح وب در مورد نحوه حل آن جستجو کنید و هم با پرداخت هزینه از متخصصانی کمک بگیرید که به راحتی مشکل را برایتان حل میکنند. این در حالی است که حل مشکلات فنی در خیلی از سیستمهای مدیریت محتوای قدیمی مثل «جوملا» ممکن است حسابی شما را به دردسر بیندازد.